Mongolsko

View listings

Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v Mongolsko

Dům na prodej v Mongolsku

Mongolsko hraničí s Čínou a Ruskem. Je známá svými širokými stepi a kočovnou kulturou. V hlavním městě Ulánbátaru je náměstí Chinggis Khaan (Čingischán), slavný zakladatel mongolské říše (mezi 13. a 14. stoletím). Ulan Bator se nachází v údolí řeky Tuul, na hranici s národním parkem Bogd Khan Uul. Zpočátku buddhistické nomádské centrum se v 18. století stalo trvalým sídlem. Sovětská okupace ve dvacátém století vedla k náboženskému očištění. Charakteristickými rysy města, jak ho dnes vidíme, jsou budovy sovětské éry.

Pro dobré hledání nemovitosti na prodej v Mongolsku si musíte přečíst náš výhled na realitním trhu.

Realitní sektor v Mongolsku měl v roce 2017 ojedinělé úspěchy, ale letos by se na hranicích pozitivního růstu mohl pohraniční trh zmizet.

V roce 2018 očekáváme mírné zlepšení cen nemovitostí určených k prodeji v Mongolsku, a to napříč, ale primárních jednotek v centrech měst, k zahájení podrobnějšího sledování růstu HDP.

Podle údajů Asijské rozvojové banky (ADB) v Mongolsku došlo v roce 2017 k růstu HDP o 4%. Mezitím se poslední obecný index ceny nemovitostí na prodej v Mongolsku meziročně zvýšil o 0,34%, přičemž ceny nových nemovitostí na prodej v Mongolsku vzrostly o 0,75%.

  •  
    Stěhování do Mongolska. Expatriujte a žijte v Mongolsku

      Pokračování analýzy možných zemí, kde můžeme začít od nuly, investování do místních nemovitostí, jsme se v Realigro zaměřili na velmi zvláštní pozemky. Nacházíme se v Asii, konkrétně ve východní části kontinentu. Národ dne nemá odtok do moře a má nejnižší hustotu obyvatel na světě. Poté, co byl ...

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Cod. 5383

Prodat Zemědělská půda, Mongolsko, Tov, Terelj , Gorkhi, Bolor 6th ward

4,915,410.23CZK
Prodat
Zemědělská půda

4 m²
Pozemek se nachází v centru Mongolska. Je 's velmi pěkným výhledem a nedotčené přírody. Pozemek je nový svěží, velmi krásná. Je 's u hla...
UNAVAILABLE
Mapa, vývoj cen a statistiky
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB